Naam van iemand anders “3 verhalen, hoe seks voor een nacht in een roman veranderde

“Mijn eerste sekservaring voor één nacht is een relatie geworden die drie jaar duurde. We ontmoetten elkaar op internet, mijn ouders woonden in mijn stad en hij kwam ze bezoeken. Oh, hij

was foutloos! Ik dacht dat we elkaar slechts één keer zouden ontmoeten – was niet klaar voor relaties op een afstand.

De volgende ochtend noemde hij me het ontbijt. Toen merkte ik dat ik vlees ontdooid voor het avondeten en vroeg om een ​​bezoek. Hij kwam voor een week en alle dagen hebben we samen doorgebracht. Hij nodigde me uit voor de lunch met zijn ouders, en het was leuk.

Toen belde hij me elke dag. Een maand later gevraagd of ik niet zijn permanente meid wil worden. Ik ben het erover eens, en we verhuisden samen naar de stad waar er nooit waren. Brak drie jaar later uit, maar ik herinner me deze relatie nog steeds met een glimlach “. Katerina, 30 jaar oud.

2. Een half jaar later vertelden we iedereen

“Een jaar en een half geleden besloot ik om avontuur te doen. Hij was de meest mooie kerel op de baan, maar ik was bang om hem te bieden. Toen ik eenmaal opgeroepen was voor een feestje, en daar was hij. Ik besloot dat er niets te verliezen was en we sliepen op dezelfde avond.

Ik dacht dat het alles zou eindigen, maar we besloten om vrienden en parallel te zijn om seks te hebben. Een paar maanden later besefte ik dat we sterke gevoelens voor elkaar ervoeren, ze allemaal openden – en al snel getrouwd “. Nadezhda, 25 jaar.

3. Alles kwam toevallig uit

“Ik heb altijd een grapje dat niemand me verliefd op hem laat worden. We ontmoetten elkaar aan de bar, ik noemde het de naam van iemand anders, we brachten de nacht goed door en scheidden. Na een paar weken ontmoetten we per ongeluk op straat: ik hoorde dat ik me die naam noemde. We praatten, en toen zag hij dat op mijn glas met koffie een behoorlijke naam was geschreven!

Ik bloosd dicht en gaf toe dat hij verlicht. Hij lachte, en ik besefte dat we elkaar konden ontmoeten! Sindsdien is een jaar verstreken, en we zijn nog steeds goed samen. “. Alla, 28 jaar oud.

Leave a Reply