Trouwen met Egyptisch

Een van ons meisje ging al heel lang naar Egypte – ze werkte goed, hij gedroeg zich rond, kocht niets te veel. En dankzij het rechtvaardige leven verzamelde geld op een rust van twee weken in een vijfsterrenhotel op de Rode Zee.

En hier gaat het op een luxe gang in een luxe kamer, zelfverzekerd indigeterende hakken in een luxueus tapijt. En de achterkant sleept haar koffers een prachtige chocoladerporter. Nog meer zwart, met een witte glimlach, geurige oosterse smaken van de receptioniste wacht op in de open ruimte.

Het meisje, zoals ze werd geleerd, geeft een portier Egyptisch pond voor thee, en de receptioniste spreekt iets in het Engels, met de deur van een minibar, inclusief airconditioning, een badkamer met een badkamer. En onze heldin-lacht in reactie: "Bedankt, ja".

De portier gaat door. En zijzelf ook: "Ja". Hier moet ik zeggen dat het bijna het enige Engelse woord was dat ze wist. De receptioniste zegt weer iets, een beetje verwarrend, zoals het leek. Waarschijnlijk wacht het pond ook. "Ja, nu krijg .."

Ze strekt zich uit tot hem een ​​stuk papier, maar hij scheert zijn hoofd negatief, toont zijn vinger, dan op haar. "Weinig, waarschijnlijk. Wel, oké, ja, nu zie ik … ja" viagrw.

Maar hij scheert opnieuw zijn hoofd negatief, ontstaat op zijn knieën, drukt zijn hand naar het hart, het is heet, het is heet, en gooit dan op haar, begint te kussen en uitkleden ..

Er is natuurlijk een duidelijk misverstanden als gevolg van onwetendheid van taal. Niettemin is deze zaak kenmerkend.

De Egyptenaren worden meestal uitgelegd dat de Russische meisjes als mannen over de hele wereld zijn: "Ten eerste zijn ze erg mooi. Ten tweede, zelfs in kleinigheden kijken ze. Ten derde, goed in bed. Vierde, uitstekende gastvrouwen. En, het belangrijkste, ze zijn slim. Stel je bijvoorbeeld voor dat er een glas op tafel is. Mijn man wil dat dit glas hier staat, en de vrouw wil hem elders zien. Arabische vrouw zonder bezwaar is het ermee eens. Engelse vrouw, Franse, Franse, Franse, Italiaans, vertel dat het glas hier zal blijven staan, en Basta. Russische vrouw zal voorstellen: "Jij, natuurlijk, goed, liefje. Maar denk je niet dat als het glas een beetje goed kost, hij past beter in het interieur?"

Waait op de roeping

Onze landgenoten, rusten in Egypte, weten dat elke jonge Egyptenaar klaar is om zijn gevoelens op een witte dame uit te gooien. En deze gevoelens zullen oprecht zijn en – net als in Mexicaanse tv-programma’s – gewelddadig en hoog.

En al snel begint de nieuwe bioscoop met een nieuwe blanke vrouw. En met haar, geloof me, alles zal zo oprecht zijn. Ze weten hoe ze kunnen zorgen! Een meisje, bijvoorbeeld, gooide de hele tijd een nachthemd op het bed. En elke ochtend vouwde de Young Man Cleaner haar op het kussen op de meest ingewikkelde manier. Toen hij leerde dat in twee dagen het meisje wegvliegt, legde hij een shirt uit in de vorm van een hart en de handdoeken draaiden zich om met fantastische vogels en vielen dit allemaal in slaap met rode bloemblaadjes van lokale kleuren, de namen van welke paar mensen weten. In deze kamer ging als een excursie – om te worden gefotografeerd tegen de achtergrond van een meesterwerk.

Wat denk je dat er vervolgens was? Onze meisjes die romantici hebben uitgesloten, het is moeilijk om zo’n relatie te confronteren: ze werd zijn vrouw.

… Echter, in de resortsteden zoals Hurghada en Sherm-El Sheikh, de herenpopulatie is nog steeds te verwend voor de aandacht van vrouwen. Velen geloven: omdat het meisje ermee instemde om naar de disco te gaan, moet het zeker al het andere volgen. WAAR, het moet ook worden opgemerkt dat als u geen reden geeft, dan in eerste Arabische liefhebbende is aangenaam: obers en receptionist in hotels zullen liefdeberichten overdragen, en in de kamer wordt het onderwerp van adoraties voortdurend verse bloemen verschijnen.

In het algemeen, zoals een van onze vriendin zei, "Categorieën Individuele vrij leuke en schattige subclicks".

Trouwens, als Russische meisjes de neiging hebben om te communiceren met meer culturele en voldoende beveiligde Egyptenaren (managers, gidsen, animatie), dan de voorkeur aan rijke tante van West-Europa "Echte Arabische kleur" – Hoe gemakkelijker, hoe beter.

Ze zijn geen rivaal

Er wordt aangenomen dat de Egyptische vrouw lelijke alle trouwdag is. Ze zijn te zeer dol op cosmetica, waardoor verf en lippenstift bijna kilogrammen. Maar de bruiloft is apothose. In deze vakantie in Egypte zie je de Belolic, en geen bruid met een donkere huid. Met poeder, tonen ze de wens om meer wit te zijn. Dus erkende misschien indirect de superioriteit van Europese vrouwen over zichzelf.

Ik heb eens gezien dat de twee Arabische vrouwen in de zee bad. Met de hulp van wat oud, kreeg ze minstens een half uur. Meer juist, we hebben niet uitgeschakeld, maar afgewikkeld. In het begin was er veel van allemaal zwart en lang, er waren sjaals, shirts en broek, onder scatters – rubberen hoeden (!), Onder shirts – andere overhemden, onder de broek – iets als Losine. En hier in de lagere (ik weet niet zeker of ze de laatste overhemden, rubberen hoeden en legging, in handdoeken waren, stoten ze vijf minuten uit. Toen verpakten ze meteen in handdoeken en kleedde zich snel, kronkelende al zijn kleren op onszelf in hitte van 35 graden.

"Ze zitten thuis, doen niets, alleen met kinderen verpleegster en de serie kijken. Tegelijkertijd is hun nederigheid duidelijk denkbeeldig. Zodra de vrouw zwanger wordt, beweegt het om naar haar moeder te leven, waardoor een jonge echtgenoot met een strooienedowedig is, – dit is de mening van onze meisjes, lang in Egypte.

Over het algemeen hebben Egyptenaren zorgt voor liefhebbers van buitenlanders.

Egyptisch huwelijk

De meest bescheiden bruiloft in Egypte – met de deelname van alleen de dichtstbijzijnde familieleden – kost ongeveer duizend dollar. Voor een eenvoudig persoon is dit een heel groot bedrag. Op de vaste viering, waar gasten gouden munten opgeven, moet je ongeveer 5-15 duizend dollar doorbrengen (voor vergelijking: eenkamerappartement in Caïro kan voor 4-5 duizend worden gekocht). Dit is een traditie die het meest strikt observeert.

Als de bruid en bruidegom – de Egyptenaren, zij in de regel niet met elkaar slapen vóór de bruiloft. Niet omdat het niet is toegestaan, maar van wederzijds respect!

Immers, alles in het leven kan gebeuren: Geef plotseling niet Allah, de bruidegom zal sterven, het slachtoffer worden van een ongeluk. Alles, "Onrein" De bruid zal nooit trouwen.

Met een buitenlander gemakkelijker. In het ergste geval gaat ze gewoon naar haar thuisland. Bovendien is het niet nodig om kalm te betalen.

Trouwen met Egyptisch

Want Equilibrium zullen we vertellen over de tegenovergestelde versie – het huwelijk van de Egyptenaren in de Russische man. is het mogelijk? Ik ben me slechts één geval bekend, en het is niet erg goed. Zoals ik werd verteld, was deze beslissende persoon ruzie voor de Unie met Russen uit al zijn familieleden (precies, alles wendde alles van haar). En de man, geen opmerkelijke man uit Vladimir, vond geen werk in Caïro, zit op haar nek. Maar blijkbaar verhuizen naar de provincie Rusland – een ander slechtste perspectief.

In Egypte, ongeveer 15 \% van de bewoners die christendom beleven (ze worden hier copsets genoemd). Christenen kunnen theoretisch met een enkel land van een ander land trouwen. Maar waarschijnlijk, alleen theoretisch. Egyptisch-moslim en theoretisch kunnen niet met een buitenlander trouwen als hij geen moslim is (in tegenstelling tot mannen die alleen op gelovigen mogen trouwen).

In de regel zullen ze allemaal luisteren naar de vader zullen zeggen. En de vaders worden erg gevolgd door hun kinderen, waardoor haar echtgenoten en vrouwen zorgvuldig te kiezen. En als de echtscheiding in principe is voor moslims, dan worden christenen niet geaccepteerd. Ze zijn erg moeilijk om te scheiden.

Arme Mr. GAD

Wij komen uit "Sheratona" Na het eten ging de loopbrug langs de zee in het volgende hotel. Hij was inferieur aan onze prim "Vijf sterren plus", Maar de sfeer was er leuker en democratischer. En op de terugweg werd het pad geblokkeerd door een knappe uit de veiligheidsdienst. Blijkbaar was hij het beu om alleen onder de palmboom te staan ​​en hij besloot om met ons te praten.

We hebben mezelf geïntroduceerd bij Mr. Gadu (dus noemde hij zichzelf!) om niet te blijven plakken, echtgenoot en vrouw. En het stortte onverwachts samengevouwen, warm en bijtend "Stori" Zijn liefde voor één mysterieus Russisch meisje.

– Waarom ze me gooide? Ik deed alles voor haar, ze droeg haar. En ik zag: ze was blij met mij! Waarom ze naar Rusland vertrok, waar er altijd twee winters zijn – erg koud en niet erg?!

Het was het belangrijkste refrein van zijn liedjes. Mr. GAD wilde oprecht begrijpen en gewacht tot uitleg: wat hij, zijn familieleden, zijn land hield niet van de Russische vrouw.

Wat kunnen we hem antwoorden?

Wat zijn alleen degenen die afkomstig zijn van de hoofdstad en grote steden terug. Tijd exotische, prachtige rechtbanken en primaire stormachtige liefdesnachten eindigt snel. In Egypte saai, en we hebben meer kansen.

Verhalen zoals degenen die Mr. Gad, veel verteld. Leven in Egypte vrij cheaver. Er is al genoemd dat het appartement in Caïro drie keer goedkoper kost dan in Moskou. Maar op hetzelfde moment, zoals in de kleine steden van Rusland, vertaalt het gemiddelde salaris zelden de rand van 100-150 dollar. En in Egypte is een jonge specialist niet gemakkelijk om veelbelovend werk te vinden: blot is gemakkelijk wijdverspreid.

Het zijn deze omstandigheden en duwt de Egyptische jongens in de turbines – een van de weinige industrieën, waar een persoon met een bepaalde vaardigheid goed geld kan verdienen (en krijgt ook een kans om kennis te maken met een buitenlander).

Egyptische echtgenoten van Russische vrouwen zijn erg trots op hen en geloven dat ze een gelukkig ticket hebben getrokken. Meestal zijn ze de rest van de Arabische mannen en veel toegestane vrouwen zachter. Liefde met kinderen. Drink niet. Waar, velen van hen zijn te lui. Het ideaal van het tijdverdrijf van de inheemse Egyptenaar moet worden gezocht door de zee, het roken van een waterpijp of een sigaret en luistert naar om-calcum (een langdurige folkzanger, die een solide creatief erfgoed heeft achtergelaten – meer dan 300 bandrecorders). Egypte is erg sterke kaste. De lagen van de bevolking zijn praktisch niet gemengd en niet in contact (dit is een andere van de redenen waarom de Egyptenaren willen trouwen met buitenlanders – zodat ze hun status vergroten). Mechanic’s vrouw, zelfs als het een slimme Russische meisje is met een diploma, zal nooit in staat zijn om met iemand te communiceren, behalve zijn familieleden en verschillende echtgenoten van haar man, of liever, alleen met vrouwen van haar man vrienden. De echtgenote van een professor of een grote vriendenkring van de zakenman is breder, maar een beetje. In Cairo zijn er prestigieuze gebieden waarin er alles is, zodat de vrouwen van rijke mensen geen neus buiten deze bezittingen tonen. Samenvatting Gouden cellen, mate van geslotenheid van iets dat lijkt op nederzettingen van Sovjet-diplomaten van de Koude Oorlog.

Dus wees de vrouw van Egyptisch – de zaak is niet gemakkelijk. En alleen jij beslist of je zegt tegen de Egyptische man: "Ja".

Leave a Reply